Lydmand, lys og PA til ethvert arrangement

Komplette produktioner med alt i lyd & lys til netop den del dit arrangement har brug for.

Lydmand

Lydkontoret har mange års erfaring i afvikling af livelyd i alle genrer - fra rock og metal over klassisk til kor, vokalgrupper og konferencer. Uanset stilen, kan du være sikker på, at din musik er i sikre hænder.

Det er vores job, at give publikum den bedst mulige oplevelse af, hvad der foregår på scenen. I den henseende er det vores filosofi, at vi er der for at fremhæve orkesterets udtryk, hvilket vi gør med øre for både vellyd og genre. Vi lytter selvfølgelig altid til orkesterets ønsker - en god koncert er grundlagt med et godt samarbejde mellem lydmand og artist.

DGI-Huset, Hal 1, Vejle
Musical, Marselisborg Gymnasium

Vi tager monitorlyden på scenen lige så alvorligt. Det er klart at uden en tilfredsstillende monitorlyd, er en god koncert ikke en selvfølge. Du kan regne med, at vi arbejder for den bedste monitorlyd, uanset om vi står på en koncert som frontlydmand eller som monitormand.

Med andre ord, skal vi dreje en knap bagvendt rundt for at få det bedste resultat, er det det, vi gør.

PA / Sound Reinforcement

Vi kan levere et bredt udvalg af PA-systemer, passende til alt fra en lille café op til arrangementer med tusindvis af publikummer.

Lydkontoret har erfaring med alle typer af produktioner - det være sig musicals, teater, festivaler, firmafester, konferencer, tourproduktioner osv.

Med et udvalg fra point-source til array-systemer, ground-stacked el. fløjet, finder vi et system, der passer uanset størrelsen på jobbet. Alle PA-systemer er drevet af LAB-forstærkere.

Mixerpult

Grundlæggende kan vi levere fra 16 til 64 kanalers pulte - f.eks. Soundcraft Si Expression 1 og Yamaha LS9-32 til Soundcraft Vi4 og Soundcraft Vienna. Hvad enten dit behov er en lille analog pult eller en opsætning med både front og monitor pult, finder vi en passende løsning.

Mikrofoner

Komplette PA-systemer leveres typisk med en mikrofonpakke passende til jobbet, heriblandt trofaste arbejdsheste som bl.a. Shure, AKG, Beyerdynamic og Sennheiser. Special-mikrofoner som f.eks. DPA 4088/4099 til akustiske instrumenter samt trådløse systemer med f.eks. headsets kan leveres efter ønske.

Lys og bro m.m.

Vi har et udvalg af parlamper, profiler, fresneller, blinders og forskellige typer røgmaskiner. Vi kan levere forbro og bagbro med bagtæppe, sofitter og sideben på stativer el. kraner, afhængigt af omstændighederne.

Ved mindre arrangementer kan vi levere en let bagbro på stativ, der giver mulighed for et sort scenebagtæppe og otte parlamper som baglys. Det giver et flot og visuelt rent indtryk og er med til at skabe en god ramme om en koncert.

Pris

Kontakt os for en snak om dit arrangement og behov - så laver vi gerne et tilbud.
Lydkontoret · Silkeborgvej 76 · 8000 Aarhus C · DK · CVR: 3484 7010 · Tlf.: +45 2331 2830 · info@lydkontoret.dk
·
All content (CC) 2023 Lydkontoret · Some Rights Reserved