En komplet produktion eller lige det der mangler?

Lydkontoret tilbyder studiefaciliteter i samarbejde med Løvens Hule, der er et mindre og veludstyret studie hvor ørerne sætter dagsordenen. Vi tilbyder alt fra en samlet produktion med indspilning, mix og mastering til netop den del, du behøver.

Indspilning

Hjertet i studiet er en Soundcraft S8000 pult og 12 danske vintage DISA pre-amps fra 1960'erne. De håndbyggede pre-amps blev lavet til Danmarks Radio og er født med henholdsvis transistor- og rørbaserede kredsløb - alle med Jensen transformere. De leverer fra transparent varme til den helt rigtige mængde snavs. Alle eksemplarer har gennemgået en komplet restaurering og er i fineste stand.

Det primære indspilningsrum er med overlæg tilføjet et minimum af akustikregulering, hvilket giver en levende ambiens velegnet til bl.a. slagtøj. Sammen med en guitarboks og en vokalboks tillader det store kontrolrum, at langt de fleste orkestre kan spille og tracke fuldtalligt.

Kontrolrum
Indspilningsrum

Uanset om du kun ønsker at indspille grundspor for at arbejde videre derhjemme - eller du har indspilninger hjemmefra der kun mangler lead vokal, så står Løvens Hule til rådighed.

Optagelse i lokale efter eget valg

Skal indspilningen foregå i et specifikt lokale, kan det også lade sig gøre - fx øvelokale, kirke, koncertsal eller lignende. Med udgangspunkt i Soundcraft Vi serien med pre-amps designet af Studer, kan op til 64 samtidige spor optages. Mindre kan naturligvis også gøre det. Vi foreslår gerne alternative løsninger, der tilgodeser økonomien i dit projekt uden at kompromitere kvaliteten.

Vi medbringer naturligvis alt, hvad der er nødvendigt af mikrofoner og stativer - samt studie-monitors, så optagelserne kan vuderes og redigeres på stedet.

Liveoptagelse

Nerven og energien i musikken fanges uforfalsket ved en livekoncert. Er der mulighed for det, vil det ofte være hensigtsmæssigt at optage mere end én koncert, således at der er mere materiale at vælge imellem.

Står Lydkontoret for levering af PA og lydtekniker til koncerten, er liveoptagelsen et prisbilligt alternativ til studiesessions.

Mix

Vi mixer naturligvis gerne dit materiale, hvad enten det er indspillet hos os eller andet steds. Ønsker du selv at mixe resultatet af dine sessions i Løvens Hule, er det selvfølgelig også muligt.

Skal Lydkontoret mixe indspilninger du selv foretager i øvelokalet, er vi gerne behjælpelige med råd og vejledning. Ofte kan få gode råd øge kvaliteten af en øvelokaleindspilning betydeligt.

Mastering

Når dit projekt er klar til mastering, står vi også gerne for denne del. Vi sørger for, at dit projekt overordnet kommer til at lyde så godt som muligt, og leverer en master, der er klar til reproduktion med ISRC koder, hvis det ønskes.

Beliggenhed

Studiet ligger centralt i Århus N, midt mellem Ringgaden og Ringvejen, cirka 200 meter fra Storcenter Nord.
Der er gratis parkeringspladser lige udenfor, og flere busruter går næsten lige til døren.

Øvrige faciliteter

- Mindre køkken med mulighed for let madlavning
- God mad til rimelige priser lige på den anden side af vejen hos Café Albert
- Opholdsrum med sofa, amagerhylde og klokkestreng for den gode stemning

Pris

Kontakt os gerne for en snak om din musik og dit projekt - så laver vi et tilbud.

Lydkontoret · Silkeborgvej 76 · 8000 Aarhus C · DK · CVR: 3484 7010 · Tlf.: +45 2331 2830 · info@lydkontoret.dk
·
All content (CC) 2023 Lydkontoret · Some Rights Reserved