Det rigtige udstyr til den rigtige løsning

Hvad enten dit behov er en enkelt mikrofon, et komplet lydstudie eller fuld udstyring af en koncertsal eller auditorie, sætter Lydkontoret en ære i at levere et produkt, der overlever forventningerne. Sammen afdækker vi behovet og finder en løsning, der passer til budgettet.

Med et bredt erfaringsgrundlag baseret på ikke bare installationer, men også live- og studievirksomhed, har vi øje for, hvad der er praktisk og langtidsholdbart. Vi anbefaler kun udstyr, vi kan stå inde for - ingen skrivebordsløsninger.

Lydstudie, Gudenaadalens Efterskole

Alt efter ønske leverer vi alt fra enkeltkomponenter til komplette installationer med efterfølgende indkøring. Vi opdaterer også gerne eksisterende installationer.

Vedligehold

Vi servicerer og vedligeholder stort set alle former for audioudstyr - herunder instrumenter og tilbehør som strenge, kabler, trommeskind og stemning.

For institutioner, caféer, spillesteder o.l. uden en fast tilknyttet tekniker, kan en abonnementsordning være gunstig. Undgå skrattende guitarforstærkere, dårlige kabler og halvt fungerende trommesæt med et kvart- eller halvårligt servicebesøg.

Specialløsninger

Står du med et unikt behov, lægger vi gerne hovedet i blød for at finde en mulig løsning. Uanset om svaret findes i modificering af eksisterende udstyr eller anden kreativ udvikling, finder vi en vej.

Eksempelvis kan nævnes:

  • Distributionssystem for el-klaverer til holdundervisning
  • Fleksibel forstærkning af svagttalende i institutionsmiljø
  • Trådløs styring af lysdæmpere
  • Kompakt og flyveegnet (lav vægt) in-ear monitor rack m. mixer og split til FOH

Pris

Kontakt os for en snak om, hvad du har brug for, så laver vi gerne et tilbud. Vi sælger også til private.

Lydkontoret · Silkeborgvej 76 · 8000 Aarhus C · DK · CVR: 3484 7010 · Tlf.: +45 2331 2830 · info@lydkontoret.dk
·
All content (CC) 2023 Lydkontoret · Some Rights Reserved