Med øre for øje

Lydkontoret er oprettet i 2013. Med base i Århus, servicerer firmaet både ind- og udland. Med vægt på kvalitet og stabilitet tilbyder Lydkontoret komplette løsninger indenfor livelyd, studieproduktioner og audio/video installationer. Fremfor at levere standardløsninger fokuserer vi på den aktuelle opgave med øre for øje.

En helt almindelig søndag på Amager

Michael Bruus

Grundlægger og ejer af Lydkontoret. Michael har en to-faglig bachelor i Musikvidenskab og Multimedier fra Århus Universitet.

Med udgangsspunkt i en karriere som trommeslager har Michael bevæget sig over i den lydtekniske branche. Dette bekendtskab har udviklet sig til en passion, der i manifesteringen af Lydkontoret er stillet skarpt i fokus. Færdigheder opbygget og finpudset i mere end et årti på scener i både ind- og udland, er sammen med en musikteoretisk fundering koncentreret i Michaels ekspertise.

Michaels musikalske horisont undslår sig enhver form for genre- og stilkategorisering, og gennem tiden er dirigent og arrangør for et kammerensemble blot én af de hatte, Michael har båret.

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

Teknisk set er Lydkontoret et enkeltmands firma, som opererer i tæt samarbejde med specielt Løvens Hule (Leo Thygesen) og Lydkraft PA Udlejning (Thomas Vestergaard).

Lydkontoret er i sparring med softwarefirmaet Eareckon omkring udvikling af VST-host programmet BloXpander, bergenet til live-afvikling af VST effekter og instrumenter.

Website

Lydkontorets hjemmeside er programmeret i PHP og javascript af Michael Bruus.
Lydkontoret · Silkeborgvej 76 · 8000 Aarhus C · DK · CVR: 3484 7010 · Tlf.: +45 2331 2830 · info@lydkontoret.dk
·
All content (CC) 2023 Lydkontoret · Some Rights Reserved