Med øre for øje

Lydkontoret er oprettet i 2013. Med base i Århus, servicerer firmaet både ind- og udland. Med vægt på kvalitet og stabilitet tilbyder Lydkontoret komplette løsninger indenfor livelyd, studieproduktioner og audio/video installationer. Fremfor at levere standardløsninger fokuserer vi på den aktuelle opgave med øre for øje.

En helt almindelig søndag på Amager
Foto: Leo Thygesen
En helt almindelig søndag på Amager

Michael Bruus

Grundlægger og ejer af Lydkontoret. Michael har en to-faglig bachelor i Musikvidenskab og Multimedier fra Århus Universitet.

Med udgangsspunkt i en karriere som trommeslager har Michael bevæget sig over i den lydtekniske branche. Dette bekendtskab har udviklet sig til en passion, der i manifesteringen af Lydkontoret er stillet skarpt i fokus. Færdigheder opbygget og finpudset i mere end et årti på scener i både ind- og udland, er sammen med en musikteoretisk fundering koncentreret i Michaels ekspertise.

Michaels musikalske horisont undslår sig enhver form for genre- og stilkategorisering, og gennem tiden er dirigent og arrangør for et kammerensemble blot én af de hatte, Michael har båret.

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

Teknisk set er Lydkontoret et enkeltmands firma, som opererer i tæt samarbejde med specielt Løvens Hule (Leo Thygesen) og Lydkraft PA Udlejning (Thomas Vestergaard).

Lydkontoret er i sparring med softwarefirmaet Eareckon omkring udvikling af VST-host programmet BloXpander, bergenet til live-afvikling af VST effekter og instrumenter.

Website

Lydkontorets hjemmeside er programmeret i PHP og javascript af Michael Bruus.
Lydkontoret · Silkeborgvej 76 · 8000 Aarhus C · DK · CVR: 3484 7010 · Tlf.: +45 2331 2830 · info@lydkontoret.dk
·
All content (CC) 2018 Lydkontoret · Some Rights Reserved